23 November, 2022
Home Tags Keneta e Maliqit

Tag: Keneta e Maliqit

38 vepra madhore, ndërtuar gjatë regjimit falë gjakut dhe djersës së ish-të...

Nga stadiumet, aeroporti, tharjet e kënetave, hapja e rrugëve, ndërtimi i uzinave dhe fabrikave,  e deri tek shfrytëzimi I paprecedentë I ish të burgosurve...

Telemak Dilo: Në Kampin e vdekjes në Vloçisht, ku të...

Kujtimet e Telemak Dilos per vuajtjet e të burgosurve në kampin e Vloçishtit, punën e rëndë, torturat dhe urinë... 13 MAJ 1948 Një muaj pas dënimit,...
NDIHMO