8 March, 2023
Home Tags Kristo Floqi

Tag: Kristo Floqi

Fundi tragjik i Kristo Floqit, që u burgos nga komunistët dhe...

Dramaturg, jurist, atdhetar, personalitet i shquar dhe një vlerësim i lartë nga Faik Konitza Avokat, gjykatës, ministër, botues dhe autor tragjedish e komedish, atdhetar i...
NDIHMO