23 November, 2022
Home Tags Lasgush Poradeci

Tag: Lasgush Poradeci

 Si tentoi Lasgush Poradeci të vriste veten kur i kërkuan poezi...

Rrëfimi i vajzës së Lasgushit/ Marie Poradeci : Si e survejonte dhe e ndiqte Sigurimi i Shtetit, si merrnin vesh çdo gjë që ndodhte...
NDIHMO