9 December, 2022
Home Tags Mbledhja e presidiumit

Tag: Mbledhja e presidiumit

Aranit Çela: "Kërkoj pushkatimin e katër të dënuarve të Spaçit",...

ARANIT ÇELA: Ne themi që të dënohen me vdekje (pushkatim) dhe të pushkatohen jo përpara të tjerëve dhe jo para kampit. HAXHI LLESHI: Për këtë...
NDIHMO