21 November, 2022
Home Tags MEMO

Tag: MEMO

“Përshpirtje ndër varret e mohuara”

Është dita e të shumtëve, një ditë që për besimin katolik i kushtohet të vdekurve dhe lutjes për shpirtrat e tyre. Secili nga përfaqësuesit...

“Përshpirtje ndër varret e mohuara”, një ceremoni shpirtërore në Ish-Kampin e...

Një ceremoni shpirtërore e veçantë u mbajt dje në “Ish-Kampin e Përqëndrimit të Tepelenës”, ku 5 klerikë të të gjitha feve në Shqipëri bënë...
NDIHMO