7 March, 2023
Home Tags Mrika Pervizi

Tag: Mrika Pervizi

Valentin Pervizi: Takimi pas 5 vitesh më nënën dhe gjyshen në...

Jeta e vështirë në kampin e Beratit dhe letrat e kartolinat me bashkëshorten italiane Pas qëndrimit dy vjet në burg, drejtori e kishte thirrë...
NDIHMO