23 November, 2022
Home Tags Mustafa Varoshi

Tag: Mustafa Varoshi

Myftiu që injoroi diktatorin Hoxha, vdiq nga torturat e komunistëve

Pasi refuzoi lartësimin e komunizmit përballë Enver Hoxhës, arrestohet në vitin 1947 dhe torturohet për disa muaj deri sa vdiq.... Ishte koha kur edhe Zoti...
NDIHMO