8 March, 2023
Home Tags Ndre Zadeja

Tag: Ndre Zadeja

Fjala e fundit e Prek Calit: Ma bani hallall o burra...

Ditët e fundit në burg dhe biseda me Valentin Pervizin  pak çaste para pushkatimit..... Në korridorin e burgut ishin edhe 9 të burgosur të...
NDIHMO