7 December, 2022
Home Tags Njeriu që kishte në dorë jetën dhe vdekjen

Tag: njeriu që kishte në dorë jetën dhe vdekjen

Enver Hoxha, njeriu që kishte në dorë jetën dhe vdekjen, ja...

Në cilësinë e Ministrit të Luftës dhe Mbrojtjes Kombëtare, Enver Hoxha në një dokument të datës 2 mars 1946, aprovon dënimin me vdekje të...
NDIHMO