21 November, 2022
Home Tags Osman Kaceli

Tag: Osman Kaceli

Mirvjen Kaceli: Kur e mora vesh se ma pushkatuan babain... isha...

“E pashë kur e shtynë dhe e plasën brenda asaj makine, pastaj u nisën me shpejtësi. Qëndrova për disa minuta deri sa makina u...
NDIHMO