22 November, 2022
Home Tags Pjeter Miri

Tag: Pjeter Miri

Pashke Miri: Si ma pushkatuan bashkëshortin e ma burgosën djalin

“Pas ardhjes së demokracisë, djali im Deda shkoi dhe takoi ish-prokurorin e Pjetrit, në Tiranë. Kur e ka marrë vesh se kush ishte Deda...
NDIHMO