23 November, 2022
Home Tags Qemal Draçini

Tag: Qemal Draçini

Ditaret e Qemal Draçinit, poetit shkodran që vdiq nën torturat e...

Ditarët e Luftës dhe ngjarjet që nuk i shkroi kurrë...Çfarë e lidhi dhe çfarë e ndau me miqtë e tij Qemal Stafa, Vojo Kushi,...
NDIHMO