8 March, 2023
Home Tags REvolta e Spaçit

Tag: REvolta e Spaçit

Aranit Çela: "Kërkoj pushkatimin e katër të dënuarve të Spaçit",...

ARANIT ÇELA: Ne themi që të dënohen me vdekje (pushkatim) dhe të pushkatohen jo përpara të tjerëve dhe jo para kampit. HAXHI LLESHI: Për këtë...
NDIHMO