23 November, 2022
Home Tags Revolta në Burgun e Spaçit

Tag: Revolta në Burgun e Spaçit

Analiza e Komitetit Qendor: Çfarë e nxiti revoltën e Spaçit dhe...

Pesë arsye që listohen në dokumentin e 8 qershorit 1973 për   shkaqet që çuan në rebelimin e të dënuarve politik në Spaç... Cilat ishin shkaqet...

Revolta në Burgun e Spaçit, dy ditë lirie me katër të...

Më 21 maj 1973 në Burgun e Spaçit, në repartin 303 pati një incident mes një të dënuari dhe gardianit të burgut dhe kjo...
NDIHMO