28 November, 2022
Home Tags Sabiha Kasimati

Tag: Sabiha Kasimati

Vrasja e shkencëtares Sabiha Kasimati dhe pse Enver Hoxha e çoi...

Kthimi i Sabiha Kasimatit nga studimet në Torino dhe refuzimi i saj për të shkuar në Amerikë si studiuese në një laborator shkencor. Vrasja...

67 vjet nga krimi komunist, kush ishin 22 të pushkatuarit pas...

Bomba në  Ambasadën Sovjetike dhe justifikimi për të çuar para togës së pushkatimit 22 intelektualë të Tiranës. Konsideroheshin nga regjimi si antikomunistë që ishin...
NDIHMO