5 December, 2022
Home Tags Shyqyri Coku

Tag: Shyqyri Coku

At Zef Pllumi: Si i përdori hetuesi Shyqyri Çoku fjalët e Enver...

Një prej hetuesve të periudhës së komunizmit, Shqyri Çoku, është përshkruar me mjeshtëri  në librin “Rrno vetëm për me tregue” nga At Zef Pllumi,...

Historia e vjetër e një ditari të ri

  Një udhëtim në Hajmet, fshati që u persekutua masivisht nga diktatura komuniste.  Historia e dhimbshme e Gjon Rrethit, pse ai nuk flet dot  dhe...

“Moj nanë…nana jeme.. sa janë ka m’dhamin eshnat…. ”

Janë mundimet e Dom Mikel Beltojës kur torturtohej nga xhelati komunist, Shyqyri Çoku, të cilin e dekoroi qeveria e Edi Ramës, një vit më...
NDIHMO