8 March, 2023
Home Tags Si i ekzekutoi Mehmet Shehu pa gjyq 22 djem dhe burra në Martanesh

Tag: Si i ekzekutoi Mehmet Shehu pa gjyq 22 djem dhe burra në Martanesh

Si i ekzekutoi Mehmet Shehu pa gjyq 22 djem dhe burra...

Për këtë krim ende flitet, pasi humbja ishte e madhe, thuajse në çdo shtëpi që kishte fshati Peshk i krahinës së Martaneshit u vra...
NDIHMO