2 December, 2022
Home Tags Sofokli Kuqeshi

Tag: Sofokli Kuqeshi

Sofokli Kuqeshi/ 30 vjet internim në Savër

"Unë isha 10 vjeç, 5 vëllezër, një motër dhe nëna kur na sollën. Na bënin apel dy herë në ditë, kishte raste që kur...
NDIHMO