7 December, 2022
Home Tags Sokol Sejko

Tag: Sokol Sejko

Mesnatë para pushkatimit/ Sokol Sejko, togës së pushkatimit: Afrohuni dhe shtini!

Sot, 45 vjet nga pushkatimi i djaloshit 24 vjeçar Sokol Sejko/ Akti burrëror para togës së pushkatimit. Si ishin çastet e fundit të jetës...

Enigma Taho Sejko, tragjedia e një familjeje me katër burra të...

Nga Admirina Peçi Mëngjesi i 28 korrikut, i vitit 1960, në Shkodër Në familjen e Taho Sejkos gjithçka ishte e qetë. Një mëngjes vere, me ritualet...
NDIHMO