7 December, 2022
Home Tags Taho Sejko

Tag: Taho Sejko

Enigma Taho Sejko, tragjedia e një familjeje me katër burra të...

Nga Admirina Peçi Mëngjesi i 28 korrikut, i vitit 1960, në Shkodër Në familjen e Taho Sejkos gjithçka ishte e qetë. Një mëngjes vere, me ritualet...

Dokumenti i 1954 ku Enver Hoxha sulmon Taho Sejkon, "është çam,...

Shqiptarët nga krahinat e ngelura jashtë njësisë politike të Shqipërisë, nga krahinat e Çamërisë dhe Kosovës kanë qenë vazhdimisht të poshtëruar e keqtrajtuar nga...
NDIHMO