25 January, 2024
Home Tags Torturat

Tag: torturat

Dosjet e Diktaturës/ Pjetër Pepa: Ja ç'thonë dokumentet për torturat çnjerëzore

Fati i tyre ishte i vendosur. Rruga drejt vdekjes ishte e projektuar tashmë për të gjithë ata, qindra e qindra klerikë, intelektualë, dhe gjithkush...

Traktet antikomuniste, 17 vjet burg për “Mandelën e Mirditës”

Gjon Mark Ndoi u caktua mësues në krahinën e Mirditës, por bashkë me disa anëtarë të tjerë të një organizate antikomuniste, shpërndanin trekte kundër...

Bardha Gjon Markagjoni: Çdo natë i rrihnin, pa pushim…dëgjoja britmat e...

Tajfur Haznedari, që kishte 11 muaj nën torturë (ishte 60 vjeç) ia kishin lidhur duart aq fort, sa i ishin infektuar kycet. Mjeku erdh...
NDIHMO