7 March, 2023
Home Tags Valentin pervizi

Tag: Valentin pervizi

Takim me xhelatin

Maria Gorizia, italiania që kërkonte mëshirën e Mehmet Shehut për lirimin e bashkëshortit të pafajshëm Maria Gorizia, ishte një italiane që fati i keq e...

Valentin Pervizi: Takimi pas 5 vitesh më nënën dhe gjyshen në...

Jeta e vështirë në kampin e Beratit dhe letrat e kartolinat me bashkëshorten italiane Pas qëndrimit dy vjet në burg, drejtori e kishte thirrë...

Fjala e fundit e Prek Calit: Ma bani hallall o burra...

Ditët e fundit në burg dhe biseda me Valentin Pervizin  pak çaste para pushkatimit..... Në korridorin e burgut ishin edhe 9 të burgosur të...

Shkurt 1946/ Si u pushkatuan dy të rinjtë nga Malësia e...

“Gjeka u rrëzua në gjuajtjet e para të automatikut komunist, kurse Gjergji e mbajti në krahë deri sa të dy u rrëzuan së bashku,...
NDIHMO