11 January, 2024
Home 2017 December

Monthly Archives: December 2017

blank

Lufta dhe tradhëtitë mes Enver Hoxhës, Mehmet Shehut e Tuk Jakovës me protagonist serbin...

Ka qënë e ashpër lufta brenda rradhëve të partizanëve gjatë luftës antifashiste, po aq sa ç’ishte më pas dhuna diktatoriale e Enver Hoxhës mbi...
blank

Beba

Nga Luljeta Progni Nuk pati as sot një vendim për Lek Pervizin nga Gjykata e Apelit. Ai pret që të rimarrë banesën e tij në...
blank

Nga La Sapienza në kampin e Tepelenës, jeta e një doktori në diktaturë

Kazika, Kalivopulli, Vasili e Dhimolea, mjekët heronj të të mbijetuarve nga kampi i vdekjes në Turan. Detaje nga rrëfimi i të birit të Lluka Dhimoleas...
blank

Gjyqi i jezuitëve

Shkodër, 31 janar 1946. Gjyqi i jezuitëve Patër Govani Fausti, Daniel Dajani etj., të akuzuar se kishin krijuar një organizatë terroriste të ashtuquajtur “Bashkimi...
NDIHMO