11 January, 2024
Home 2018 May

Monthly Archives: May 2018

blank

Tragjedia e Zorika Manos, gazetares shtatzënë që e pushkatuan si sabotatore

Historia fatkeqe e Zorika Manos që e pushkatuan bashkë me të shoqin pavarësisht se ishte shtazënë, të akuzuar si sabotatorë për tharjen e Kënetës...
blank

Genocidi mbi elitën e kombit shqiptar nën terrorin komunist

Tomor Aliko: Ju rrëfej siu eliminua truri i kombit shqiptar me vendime të gjyqeve speciale dhe ato ushtarake, varjet në litar, ekzekutimet, burgosjet Nëse diktatori...
NDIHMO