22 December, 2022
Home Tags Enver Hoxha

Tag: Enver Hoxha

Firma e Enver Hoxhës në dënimin me vdekje të priftit Dom...

Pse interesohej personalisht Enver  Hoxha për priftin katolik dhe Sulçe Beg Bushatin në Shkodër dhe si e aprovoi dënimin e tyre me vdekje… Dy radiograme ...
NDIHMO