8 December, 2022
Home Tags Fatos Merlika

Tag: Fatos Merlika

Fotot e rralla, jeta në internim e Klora dhe Fatos Merlikës,...

Jeta në internim, ku mijëra shqiptarë provuan persekutimin e diktaturës më të egër, do të dukej si një legjendë,  nëse do të kishim vetëm...

Klora Merlika: Në Tepelenë kam parë mbi 20 fëmijë që vdiqën...

Nga Admirina Peçi “Non voglio vivere, non voglio vivere…”. Gruaja që e shqipton këtë frazë, me revoltë, në derën e një prej kasolleve të internimit,...

“Shkova fëmi dhe u ktheva plakë... 45 vite në internim.. u...

Është historia e Klora Merlikës, simboli i mbijetesës në kampet e internimit, atje ku shkoi fëmijë e kaloi 45 vite të jetës, ku pa...
NDIHMO