7 December, 2022
Home Tags Haki Karapici

Tag: Haki Karapici

Mars 1948, gjyqi i "grupit të tretë të deputetëve", ku asnjë...

Pas dënimit të dy grupeve të para të deputetëve, përkatësisht procesit të shtatorit 1947 dhe janarit 1948, në mars 1948 u gjykua “grupi i...
NDIHMO