23 November, 2022
Home Tags Mehmet Shehut e Tuk Jakovës

Tag: Mehmet Shehut e Tuk Jakovës

Hetuesi monstër Baudin Kazani, si e mbajti tre ditë e net...

Ka ndodhur në degën e Punëve të Brendshme në Kolonjë ku sipas dokumentit, hetuesi Baudin Kazani ka mbajtur të pandehurin Koço Xhuma ,tre netë...

Lufta dhe tradhëtitë mes Enver Hoxhës, Mehmet Shehut e Tuk Jakovës...

Ka qënë e ashpër lufta brenda rradhëve të partizanëve gjatë luftës antifashiste, po aq sa ç’ishte më pas dhuna diktatoriale e Enver Hoxhës mbi...
NDIHMO