23 November, 2022
Home Tags Myrto Dani

Tag: Myrto Dani

Lista e zezë e xhelatit Mihaj Prifti, vrasja e burrave në...

  Raporti sekret drejtuar shtabit të divizionit 2, ku renditen emrat e kundërshtarëve të regjimit në Nikaj-Mërtur, Shalë e Shosh, Shllak e Drisht por edhe...

Kryengritja antikomuniste në Postribë, 18 burra u pushkatuan, 30 shtëpi u...

18 burra u morën dhe pushkatuan në mes të fshatit, pa gjyq dhe në shenjë demonstrative për të shkaktuar frikë në popullsi. Mbi 30...

Spiunët komunistë në Dukagjin: Po hetojmë ja ku fshihen kundërshtarët

Raporti informtav i 7 shkurtit 1945, që zbulon hetimet e bëra në fshatrat e Dukagjinit nga komunistët që mblidhnin të dhëna në terren për...
NDIHMO