29 November, 2022
Home Tags Te uritur

Tag: te uritur

Çezar Malile: Në Maliq, të uritur hapnim kanale, zhytur deri në...

Në Maliq gjëja më e tmerrshme  ishte uria. Shkëmbeheshin 22 paketa cigare për një racion bukë. E haje bukën tani dhe ishe sikur mos të...
NDIHMO