Janë gra burra dhe femijë të persekutuar shqiptarë që përshkruajnë aspekte të ndryshme të burgosjeve dhe internimeve nga viti 1944 deri në vitin 1991 gjatë sistemin Komunist. 50,000 artistë, shkrimtarë, priftërinj, hoxhallarë, intelektuale dhe familjet e tyre u persekutuan gjatë diktaturës. Ato që mbijetuan tregojnë për urinë, punën e rëndë, torturat, tronditjet familjare, sëmundjet dhe vdekjet. Është një dokumentar i përgatitur nga albanianhumanrightsproject.org.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here