25 February, 2024
Home Tags Mid’hat Frashëri

Tag: Mid’hat Frashëri

Dritan Mishto: E përcjellim në Atdhe shërbestarin e Kombit, Mid'hat Frashërin,...

Ambasadori Mal Berisha: MID'HAT FRASHËRI, IDEATORI MË I MADH I BASHKMIT TË TROJEVE SHQIPTARE... Edhe ky amanet i Tij, herët ose vonë, do të...

Mid’hat Frashëri në 1946: Komunizmi, ja çfarë e pret Shqipërinë!

“Enver Hoxha dhe banda e tij përgatisnin plane në ç’mënyrë ta bëjnë Shqipërinë një provincë serbe, edhe mbasandaj kanë guximin të thonë se kanë...

Libraria e Mid’hat Frashërit,  Aleks Buda mori celësat në mars ‘45...

Dokumenti që zbulon se Aleks Buda, ishte në funksion të Divizionit të Mbrojtjes së popullit në mars 1945, ku si i tillë  mori në...
NDIHMO