27 December, 2022
Home Tags Mehmet Shehu

Tag: Mehmet Shehu

“Shkova fëmi dhe u ktheva plakë... 45 vite në internim.. u...

Është historia e Klora Merlikës, simboli i mbijetesës në kampet e internimit, atje ku shkoi fëmijë e kaloi 45 vite të jetës, ku pa...

Dhuna e komunistëve në veri, “i rrahim njerëzit që të tregojnë...

Radiogrami i Ndreko Rinos: “Populli armët i jep me zor, duke i rrahur. Komunat ku operojnë forcat tona janë tmerruar…” Aksioni i përgjakshëm i...

Enver Hoxha me 1 shkurt ‘45: Asnjë ekzekutim s’do të bëni...

Urdhri i Enver Hoxhës dërguar Mehmet Shehut në Shkodër, në ditët e trazuara të shkurtit 1945, kur ekzekutimet me gjyq e pa gjyq beheshin...

 Prenk Calin edhe të lidhur, Mehmet Shehu  e kishte frikë për...

Urdhri i 17 shkurtit/ “Jeni t’urdhnuem që me pasë nji kujdesi të veçantë në shoqërimin e kriminelit të luftës Preng Calin me shokë. Të...

Mehmet Shehu 19 shkurt ‘45: E kapëm Prek Calin, te dekorohen...

Letra e Mehmet Shehut ku tregon me ekzaltim se si e thyen Kelmendin dhe i asgjësuan kundërshtraët e komunizmit. “Partizanët me këngë në gojë...
NDIHMO